​Generelle betingelser:
Vi ber deg lese gjennom de generelle vilkårene som gjelder når du handler hos www.narkotika.no. Når du kjøper en vare her hos oss betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent alle gjeldende betingelser.

Privacy:
Informasjonen vi mottar når du registrer deg vil kun bli benyttet til varedistribusjon og til å sende deg informasjon om tjenester fra www.narkotika.no. Vi vil under ingen omstendigheter overlate de utleverte personalia eller andre opplysninger til en tredjepart. Ved å registrere deg hos www.narkotika.no gir du oss tillatelse til å bruke din e-post-adresse til å sende informasjon om nye tilbud, nye produkter,etc. Dette kan du imidlertid reservere deg mot på mail til linda.medalen@brydeg.no. Du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve dem slettet.

Reklamasjon
Det gis full reklamasjonsrett etter kjøpsloven for alle produkter. Etter hovedregelen er det 2 års reklamasjonsrett på alle varer. For gjenstander som er ment å vare vesentlig lenger er reklamasjonsfristen 5 år. Fristen for å reklamere er allikevel ikke kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen. Under enhver omstendighet plikter kjøper å reklamere innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Forbruker må gi melding til selger dersom angreretten benyttes og denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig.

Leveringsadresse
Dersom du ønsker å oppgi en annen leveringsadresse kan du gjøre dette på din Konto når du har logget inn.    

Priser:
Prisendringer kan forårsakes av omstendigheter som www.narkotika.no ikke kan påvirke for eksempel vesentlig økte råvarepriser eller valutaendringer. 

Ordre:
Innlagt kjøpsordre er bindende. Den som bestiller må være fylt 18 år iht gjeldende regler for internetthandel. Falske ordreinnleggelser vil bli politianmeldt.
Forsøk på svindel, dokumentforfalskning og annen kriminell virksomhet vil bli
strafferettslig forfulgt. Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre. 

Forsendelse
Levering skjer til den adresse som  oppgis ved bestilling. Leveringstiden er normalt 3-5 virkedager. For tiden er det stor pågang i nettbutikken. Varer vil bli sendt ut hver onsdag.Illustrert vil bli sendt ut fortløpende.

Angrerett og retur
Det gies 14 dagers full returrett på alle våre varer. Vi forutsetter at varen(e)
Leveres tilbake i samme kvalitet som de ble sendt i . Pakker som er åpnet vil ikke kunne returneres uten videre. Benytt original emballasje, da kjøper selv har risikoen for skader under transport som skyldes mangelfull emballasje. Kjøper betaler returfrakt. Ved all retur send epost til linda.medalen@brydeg.no med en detaljert beskrivelse for hvorfor du ønsker å returnere varen. Dersom du har fått feilsendte varer send epost til shop@brydeg.no og du vil få oppgitt adresse hvor varene skal bli sendt til.

Betaling Visa, Mastercard og Forhåndsbetaling
All betaling gjennom nettbutikken skjer via den innlagte betalingsløsningen. Dersom du har bestillinger som gjør dette umulig ta kontakt på shop@brydeg.no for avtale om fakturering av orderen.

Frakt og omkostninger
NNF velger den fraktmetode som er best egnet for din bestilling.

Kontakt NFF
Organisasjonsnummer: 970 014 179
Adresse: Torggata 1 0181 OSLO

Tilbake til toppen